АМСМ услуги - помош на пат

Дневни информации

среда, 31 мај 2023 21:15:16

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува:

ПРИВРЕМЕН ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: Од 30.5.2023 до 03.6.2023 на регионалниот пат 1102, делница Велес - Градско, во периодот од 08:00 до 16:00 часот ќе се изведуваат градежни активности, односно асфалтирање. Поради тоа во тој период...

Прочитај повеќе... 

Пелинце / излез од Р.М.:
време на чекање минимално

Табановце / излез од Р.М.:
време на чекање минимално

Богородица / излез од Р.М.:
време на чекање минимално

Прочитај повеќе...

Охрид - Ресен


А3
E65

Од 08.04.2023, патниот правец Охрид - Ресен, преку националниот парк Галичица е отворен за сообраќај за возила со дозволена носивост до 3.5тона.

Прочитај повеќе...


Одберете два града помеѓу кои сакате да ја дознаете оддалеченоста во КМ:

од

до

Одберете град во Македонија и држава од Европа, за кои сакате да бидат прикажани патните растојанија од градот кој ќе го одберете, како и патарините до поважните градови од избраната држава:

од

до

Преку избирање на посакуваната држава, ќе добите поважни информации кои ќе го олеснат вашето патување и престојот во истата:


Новости

11.11.2022
ЗИМСКА ОПРЕМА
Прочитај повеќе...

19.06.2022
Плаќање патарини во Македонија, Србија и Албанија со еден ТАГ уред
Прочитај повеќе...

06.05.2021
Без МВД во Велика Британија од 20 Мај
Прочитај повеќе...