АМСМ услуги - помош на пат

Новости


zoloft and pregnancy category

zoloft pregnancy

naltrexone ldn

naltrexone alcohol
Посебен сообраќаен режим за возила и пешаци поради фудбалскиот натпревар меѓу екипите на ФК “Шкендија“ и ФК “Милан“

24.08.2017 15:59:51
Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека денеска четврток (24.08) поради фудбалскиот натпревар меѓу екипите на ФК “Шкендија“ и ФК “Милан“ што во 20,45 часот ќе се одигра на стадионот “Телеком арена“ во Скопје, СВР Скопје согласно подготвениот план за сообраќајно и физичко обезбедување, ќе воведе посебен режим на сообраќај за возила и пешаци. Имено, денеска почнувајќи од 15.00 часот ќе биде ограничено движењето по сообраќајниците кои водат кон фудбалскиот стадион “Телеком Арена“, и тоа: бул.“Илинден“, улиците “Ристо Шишков“, “Аминта Трети“, “Наум Наумовски Борче“, сервисната улица во Градскиот парк околу фудбалскиот стадион, како и улицата “Лазар Личеноски“. Ограничувањето нема да важи само за возила кои имаат акредитација за движење по горенаведените сообраќајници за влез кон спортскиот објект, а во однос на пешаците ограничувањето нема да важи само за лица кои поседуваат карти за фудбалскиот натпревар.