АМСМ услуги - помош на пат

Новости


Паркирање во А0 зона на средно Водно

17.04.2018 11:07:58


Започна новиот систем на паркирање во А0 зоната на средно Водно . Паркингот на Средно Водно се наплаќа од 9 до16 часот за време на викенди и државни празници. Еден час чини 100 денари, а секој нареден по 50 денари.

Одлуката за бесплатни автобуси до Средно Водно, кои беа воведени со забраната за движење на автомобили пред пет месеци, останува во сила.