АМСМ услуги - помош на пат

Контакт

АМСМ УСЛУГИ - СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ НА ПАТ

ул. „М.Т. Гологанов“ бр. 51
1000 Скопје
Тел.: (02) 3181-181
Факс: (02) 3181-182
Мејл: info@amsm.com.mk


Помош на пат: 196 (повик од земјата, без префикс, и за фиксен и за мобилен)
Помош на пат: +389 2 3181-196 (повик од странство)
Патни информации: (02) 15-555
Патни информации: +389 2 3181-197 (повик од странство)
Инфо-линија: (02) 3181-181

име и презиме  
предмет  
град  
e-mail  
коментар  
   

Во согласност со ISO 9001:2000 стандардите, АМСМ со своите стручни служби Ви стојат на располагање за сите дополнителни информации коишто Ви се неопходни во врска со Вашето патување и учество во сообраќајот.АМСМ Инфо Линија

„Митрополит Теодосиј Гологанов“ бр. 51 - 1000 Скопје
(02) 3181-181
(02) 3181-182
info@amsm.com.mkАлармен Центар

196
(02) 3216-022
ac@amsm.com.mkИнформативен Центар

(02) 15-555
+389 2 3181-197 (повик од странство)
(02) 3181-299 (факс)
infocentar@amsm.com.mk