АМСМ услуги - помош на пат

Новости


АПОСТОЛСКА ПОСЕТА НА ПАПАТА ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА 7 Maj 2019

06.05.2019 08:52:33

Сите информации во врска со посетата на Папата на 07.05.2019 год. можете да ги најдете на сајтот https://papa.mk/