АМСМ услуги - помош на пат

Новости


Информации за COVID-19

22.04.2021 16:54:37
Режими на движење и правила за транзит на државјани на Република Северна Македонија во други земји, во контекст на пандемијата со Ковид 19, може да прочитате  тука.

Телефонски броеви во Кризниот штаб при Министерството за надворешни работи:
  • 075 27 37 32  (редовна линија, Viber, WhatsApp)
  • 071 25 34 30  (редовна линија, Viber, WhatsApp)
  • 072 30 68 45 (редовна линија, Viber, WhatsApp)
  • 075 44 66 47 (редовна линија)